Prigoană, divorţ de PDL. Surse: ar putea trece în USL

ALEGERI LOCALE 2012 - PDL - LANSARE CANDIDATI
ALEGERI LOCALE 2012 - PDL - LANSARE CANDIDATI

Silviu Prigoană a decis să îşi dea demisia din cadrul PDL. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care acesta a făcut această mişcare. Atât tatăl, cât şi fiul Honorius Prigoană ar putea pleca la PSD sau PNL, susţin surse parlamentare şi deputaţi PDL, citaţi de ziarul Ring.

„Chiar a plecat. Şi-a depus demisia zilele astea sau săptămâna trecută. E posibil şi acum să se întoarcă, el e cum e, avem exemple multiple din trecut. Nu ştiu dacă se întoarce, dar zic că au mai fost situaţii din acestea şi în familie la el , adică este posibil orice. La ora actuală şi-a depus demisia din partid, asta e clar. Că va rămâne demisionar sau că se va întoarce, asta nu ştiu, el decide. Nu am vorbit cu el, l-am sunat acum câteva zile că aveam o problemă şi avea telefonul închis şi am văzut că nu m-a mai sunat după aceea ”, a spus Zătrean.

”Eu personal nu ştiu nimic despre acest lucru. O să îl sun şi eu. Mi-ar părea bine să vină, este un politician care a demostrat, are coloană vertebrală. Dacă vă mai aduceţi aminte Prigoană a votat şi pentru moţiunea de cenzură împotriva PDL, apoi a revenit totuşi şi a tras cu ei. Era şi normal, doar era membru PDL”,a spus deputatul PSD Eduard Martin, cumătru cu Prigoană.

„De Prigoană puteţi să scrieţi ce vreţi, a doua zi se poate confirma orice. A spus că îşi dă demisia, dar nu a scris nicio hârtie sau nimeni nu i-a primit-o. Nici noi îl credem pentru că e incosecvent. De genul ăstora care ba acum se ceartă ba acum se împacă... ca la ţigani. Inconsecvent şi comportament ca la ţigani, acum o să ne atace organizaţiile de romi că am spus ţigani”, crede fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteraş.

În același context, vicepreşedintele PDL, Costică Canacheu a susținut, pentru NewsIn, că ,,habar nu are” de vreo demisie a deputatului Silviu Prigoană. ,,Habar nu am. Nu ştiu. Nu, nu ştiu. Nu am auzit, sunt cu alte activităţi acolo ( la PDL Bucureşti n.r.). Nu am auzit, nu", a afirmat Canacheu.

Deputatul Silviu Prigoană a mai demisionat odată din PDL, în momentul în care partidul a impus membrilor săi să aleagă între politică și a avea afaceri cu statul, el declarând că nu poate renunţa la siguranţa familiei sale pentru o funcţie de membru PDL, pentru că partidul nu dă de mâncare familiei lui.

"Eu vă spun că aici nu e vorba de funcţia de demnitar. Rezoluţia suna altfel şi anume că trebuie să optezi între calitatea de membru PDL şi cea de acţionar la companie. Pentru că altfel există legea ANI şi alte asemenea legi, care reglementează în momentul de faţă calitatea de demnitar şi care nu-ţi dau voie să fii manager sau să beneficiezi de alte calităţi incompatibile cu aceea de demnitar", declara Prigoană în 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel