Prigoană: Dacă nu eram sănătos la minte, Bahmuţeanca trebuia să moară de 4 ori

prigoana
prigoana

Silviu Prigoană a declarat că deţine mai multe arme, pentru care are permis. El susţine că deţine armele pentru autoapărare, dar dacă nu avea discernământ ar fi ucis-o pe Adriana Bahmuţeanu de cel puţin patru ori pînă acum, pentru că de atâtea ori au divorţat cei doi.

"Bineînţeles că am multe arme. Am o puşcă de vânătoare şi două pistoale cu glonţ pentru că legea îmi permite. Am cerut protecţia SPP-ului când am făcut nişte proiecte de legi şi am început să fiu ameninţat şi eu şi familia mea de anumite găşti cărora le lezam interesele. Mi-am luat două arme pentru că prima pe care mi-am cumpărat-o este incomodă de purtat şi a trebuit să-mi iau alta. A trebuit să-mi cumpăr altă armă mai comodă", a declarat Prigoană.

El a explicat că arma este pentru autoapărare şi, comentând cazul criminalului de la Perla, a arătat că "trebuie să ai discernământ".

"Am văzut că cetăţeanul respectiv (n.red. - criminalul de la Perla) şi-a omorât soţia pentru că a băgat divorţ. Asta înseamnă că eu dacă nu eram sănătos la minte de câte ori a băgat Bahmuţeanca divorţ de mine, de patru ori, trebuia să fie moartă de patru ori. Trebuie să ai discernământ, nu are nicio scuză cetăţeanul care a tras în stradă, indiferent, nu are nicio scuză. Arma e pentru auto apărare. Eu ţin armele pentru autoapărare", a conchis Prigoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel