Prigoană, ”agresat vizual” de culorile blocurilor reabilitate termic

silviu_prigoana
silviu_prigoana

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, se simte ”agresat vizual” de cum au fost vopsite blocurile anvelopate termic, considerând că cei care au decis culorile ar trebui arestați. De asemenea, praful din București poate fi apirat ca în Dubai, iar românii ar trebui să se plângă mai puțin și să facă mai mult, a mai declarat, joi, democrat-liberalul Silviu Prigoană la RFI.

"Uitaţi-vă cum arată blocurile care au fost anvelopate... Mai bine le lăsau dracului aşa gri cum erau, că era într-un fel! E o mare jale, suntem agresaţi vizual! Cine a hotărât culorile alea ar trebui judecaţi! Nu sunt specialist în chestia asta. Am impresia că nici cel care a hotărât culorile nu-i expert sau specialist... E o bătaie de joc, n-am văzut în viaţa mea aşa ceva, nicăieri pe planetă n-am văzut aşa ceva!", a declarat candidatul PDL la Primăria Capitalei.

Deși Capitala ocupă în mai toate clasamentele europene ultimul loc privind cantitatea de praf, Silviu Prigoană este convins că acțiuni similare cu cele din Dubai ar rezolva problema și afirmă că românilor le face plăcere să se plângă, fără însă a acționa în vreun fel.

"Când am fost în Dubai, a venit într-o după-masă o furtună de nisip, s-a umplut Dubaiul de nisip, era de cinci centimetri grosime praful şi nisipul pe şosele. În patru ore a dispărut totul! Au venit cu aspiratoarele cu pricina şi a dispărut tot praful. A doua zi erau străzile spălate, nu exista un gram de praf şi săracii, n-aveau Bărăgan acolo, aveau un lucru mult mai trist, era deşertul! Dar ei au găsit soluţia să rezolve problema, noi ne plângem că nu avem destulă verdeaţă. Nu, nu avem destule aspiratoare, n-are nici o legătură, poate Bărăganul să se transforme în deşert mâine dimineaţă, să vină furtuni de nisip, dacă avem utilaje, rezolvăm problema. Dar ne şi place să plângem aşa în continuu, suntem un popor plângăcios, "dom'le, n-avem d-alea, n-avem d-alea!", dar nici nu punem mâna...", a afirmat candidatul PDL la Primăria Capitalei.

Apreciind că s-au făcut lucruri până în momentul de faţă, iar Capitala României nu arată rău, Silviu Prigoană consideră că ar fi bine dacă s-ar definitiva un plan, menit a rezolva problemele de proximitate pentru bucureșteni.”Toată lumea a plecat înspre a face proiecte de anvergură, uitând că important pentru cetăţenii Bucureştiului sunt lucrurile din proximitatea lor. E bine să avem şi tot felul de pasaje şi autostrăzi suspendate, dar e o mică problemă cu căţeii! Mi se pare umilitor pentru o ţară ca România anului 2012 să fie anunţaţi spaniolii când vin în România să aibă grijă să nu-i muşte căţeii şi să nu li se fure portofelele, în loc să fie ghidaţi spre nu ştiu ce mare muzeu şi să meargă să vadă cea mai mare clădire civilă de pe Planetă (Casa Poporului)", a explicat Silviu Prigoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel