EXCLUSIV  Prișcă (PNL), despre Dăncilă și plângerea de înaltă trădare. Cum i-ar construi apărarea

Deputatul Răzvan Prișcă (PNL) a vorbit la DC NEWS despre acuzele de înaltă trădare aduse premierului Viorica Dăncilă.

De profesie avocat, Răzvan Prișcă a vorbit despre cum i-ar construi el apărarea premierului Viorica Dăncilă acuzată de înaltă trădare de către Ludovic Orban.

„Partea aceasta condimentată a spionajului este greu să o construiești fără să cunoști speța. Cum am văzut cu toții în spațiul public, DIICOT a cerut niște informații procedurale. Nu poți să construiești o apărare fără să cunoști elementele care ar fi să apară.

Eu tot încerc de câteva săptămâni în emisiunile în care sunt invitat să îndem la calm. Ne putem raporta cu foarte multă patimă ori de o parte ori de alta. Nu știu dacă e reală, am evitat cât de mult am putut să evit să îmi dau cu părerea.

Nu știu ce crede fiecare și cum se raportează, dar poate să genereze foarte multă polarizare și tensiune. Nu face bine nimănui. Nici procurorului, nici denunțătorului, nici taberei care o susține pe Viorica Dăncilă”, spune Răzvan Prișcă. 

”Lucru aparent minor”

„Dacă mă întrebați, pe acest dosar, pe denunțul văzut public, este un element care aparent, repet, să nu zică cineva că nu respect prezumția de nevinovăție, ridică semne de întrebare juridice legat de divulgarea de informații clasificate. Aparent pare să se fi încălcat legea, dar e un lucru aparent minor cu care ne-am obișnuit. De multe ori politicienii care încercau să atragă atenția și să iasă din tipar aruncau informații. În acel denunț sunt mai multe capete de acuzare. Unul din ele e cel de divulgare de informații cu caracter nepublic”, a spus Răzvan Prișcă la DC NEWS.

„E un subiect față de care m-am exprimat de la început foarte clar, față de acest modus operandi de a face politică. Am spus foarte clar că nu sunt adeptul plângerilor penale în politică între politicieni. Asta în plan personal. Dincolo de asta a fost o decizie a partidului pe care o respect”, a concluzionat Răzvan Prișcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel