Prezidențiale 2019. Toader, candidatură: Înţelegeţi opţiunea mea!

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader a fost întrebat din nou despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale de anul acesta, în timpul declarațiilor legate de renunțarea Ancăi Jurma la șefia DNA.

- Se tot discută de candidatura dumneavoastră la prezidenţiale. Luaţi în calcul aşa ceva, v-a trecut prin minte?

"Dar pe unde poate să treacă, prin buzunar? E v-am răspuns şi la alte întrebări similare şi într-un interviu televizat. Ce am spus atunci este valabil şi acum. Vă puteţi uita că e înregistrat. Eu vă înţeleg interesul de a provoca un răspuns, dar şi dumneavoastră înţelegeţi opţiunea mea de a face trimitere la răspunsul pe care l-am dat deja", a spus Tudorel Toader.

Într-un interviu difuzat de Antena 3, Tudorel Toader a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale 2019, iar răspunsul ministrului de Finanțe a fost unul ferm:

"Orizontul meu este cu totul altul: să rămân la Ministerul Justiției câtă vreme coordonatele mele morale și profesionale îmi vor permite să rămân și să-mi îndeplinesc multele proiecte pe care le-am început. În momentul în care această posibilitate nu va mai exista, am variantele mele, le-am mai spus. Mâine, dacă plec de la Ministerul Justiției, mă duc înapoi rector. Dacă nu mai sunt rector, rămân la catedră. În plus, am cabinetul de avocatură care, din 2006, este închis și este plin de cărți. Reiau avocatura", a spus Tudorel Toader la Antena 3, într-un interviu cu Oana Zamfir.

Vezi și: Anca Jurma a renunțat la șefia DNA. Toader: Iohannis, obligat s-o numească pe Adina Florea

Revocare Lazăr. Toader - Iohannis, replică fulminantă! "M-ar fi surprins"


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23