Prezidențiale 2019. Eugen Teodorovici, despre ”Klaus și Dănuț”: Ar trebui să se grăbească

Foto Agerpres
Foto Agerpres

„Să înțelegem că și Klaus și Dănuț vor topi toate plăcuțele suedeze pentru a le transforma în idei, soluții și argumente?”, a transmis Eugen Teodorovici.

„Nu demult, un pretins lider de dreapta spunea că are deja imaginea idilică a competiției prezidențiale între cei doi candidați ai dreptei. Și ne invita pe toți în acest vis frumos de campanie, când vom asista la o explozie de viziune, o simfonie a ideilor și soluțiilor viabile și valabile și la o euforie a proiectelor și programelor destinate românilor și României.

După câteva clipe mi-am revenit din reveria electorală în care mi-i închipuiam pe omul nou și omul vechi lepădându-se de toată înverșunarea, încrâncenare și aroganța, de toată ura și disprețul, de hashragurile și plăcuțele ce i-au ținut alături sub stindardul #anti și așezându-se cu calm, seriozitate și profesionalism la masa dialogului bazat pe idei, argumente și multe lucruri bine făcute #pentru.

Și m-am întrebat:


Putem să-i suspectăm de egoism, de sarcasm, de exces de ipocrizie, de rea voință ori incompetență pe cei doi care nu ne-au oferit decât #zero și #nimic din toate acestea până acum? Nici începând cu decembrie 2014, nici în tot anul 2016, nici în campania electorală din 2016 și cu atât mai puțin în cea din primăvara acestui an.

Să înțelegem, totuși, că și Klaus, vechi politician și primul liberal-bugetar al statului, și Dănuț, nou politician și vechi antreprenor dedulcit la contracte cu statul, vor topi toate plăcuțele suedeze pentru a le transforma în idei, soluții și argumente? Dacă nu au făcut-o deja, ar trebui să se grăbească, pentru că vin cei mai proaspeți din urmă și nu cer drepturi de autor!

Cât EI au întreținut show-ul, NOI am întreținut o țară!”, a scris Eugen Teodorovici pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel