Prezidențiale 2019. Nicolicea: Anunțul lui Iohannis, suspiciune cu condamnarea lui Dragnea

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Eugen Nicolicea, deputat PSD, a reacționat după ce Klaus Iohannis a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale 2019.

Social-democratul se întreabă dacă nu cumva condamnarea lui Liviu Dragnea are legătură cu anunțul lui Klaus Iohannis privind campania electorală.

”Acum se pune la îndoială condamnarea lui Dragnea, dacă nu cumva această condamnarea făcea parte din regia de anunțare a campaniei electorale a lui Klaus Iohannis. Din acest moment, există această suspiciune”, a zis Eugen Nicolicea.

Klaus Iohannis, la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat sâmbătă, la Sibiu, o nouă candidatură la Preşedinţie.

"Am luat o decizie importantă şi vreau să vă comunicat acum, în această dimineaţă frumoasă. Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de preşedinte al României", a spus Klaus Iohannis.

Şeful statului a făcut acest anunţ la Colegiul Naţional "Samuel von Brukenthal", înainte să participe la reuniunea de 40 de ani cu foşti colegi. Iohannis a fost profesor de Fizică la acest liceu din Sibiu.

Klaus Iohannis participă la întâlnirea festivă a promoţiei 1974 - 1978. În 2017, Klaus Iohannis a fost prezent la Sibiu pentru reuniunea de 20 de ani a unei alte clase, la care a fost diriginte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel