Prezidențiabilul PDL acuză sondajele de opinie. "Sunt trucate!"

Liderul PDL, care ar urma să intre în lupta politică pentru alegerile prezidențiale, acuză sondajele de opinie că sunt trucate. 

Cătălin Predoiu se numără printre codașii sondajelor în ceea ce privește alegerile prezidențiale. El acuză că aceste sondaje despre care spune că fac parte dintr-un război psihologic împotriva PDL. 

"Se încearcă inducerea sentimentului fals a unor ierarhii inexistente în politica românească. Le transmit celor care încearcă demobilizarea simpatizanţilor că nu vor reuşi. Sondajele reale arată că PDL este pe primul loc pe partea dreaptă a politicii, iar rezultatele alegerilor ne vor ajuta în coagularea forţelor de dreapta pentru a sprijini un candidat unic la preşedinţia României", a declarat liderul democrat-liberal, potrivit Agerpres. 

"Ponta nu este nimerit nici pentru postul de premier şi cu atât mai puţin cel de preşedinte"

El atacă și vârful sondajelor, pe Victor Ponta, despre care spune că "a depăşit orice limită în a jongla cu subiecte serioase. Jocul de-a CSAT, de-a comandantul suprem, declaraţiile belicoase legate de atribuţiile domniei sale care nu au nicio legătură cu postul său, ne arată gravitatea lucrurilor dacă se va îndrepta spre postul de preşedinte al României. Ponta nu este nimerit nici pentru postul de premier şi cu atât mai puţin cel de preşedinte al României. Este avantajat doar de postul de politician de televizor, nu are nevoie de niciun sprijin pentru că poate spune orice". 

VEZI și: Zgonea, atac la Predoiu, chiar pe teritoriul său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel