Prezervative și chiloți oferite de candidații ARD pe post de mită electorală

Candidații ARD la parlamentarele din nouă decembrie recurg la orice mijloace pentru a-și asigura câteva voturi în plus. Astfel, membrii ARD au ajuns să ofere lenjerie intimă și prezervative pe post de mită electorală.

„Vrei să te eliberezi de stresul provocat de USL?”, este întrebarea tipărită pe un pliant ce are ataşat un prezervativ. „Protejează-te şi ARDe-i în cabină!”, vine şi îndemnul electoral care însoţeşte cadoul de campanie.

Cu toate că pliantul ce conţine prezervativul electoral a fost criticat de liderii ARD, la România tv, candidații care aleargă după un loc în Parlament continuă să-l folosească pe post de mită electorală.

Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a precizat că nu va „folosi niciodată aşa ceva”, referindu-se la împărţirea respectivelor pliante, în timp ce preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a catalogat fluturaşul electoral drept „o prostie”.

„Cât oi fi eu politician şi sper să fiu cât mai mult, să câştig alegerile, n-am să folosesc aşa ceva. Eu am colegiu şi la ţară. Eu nu mă pot duce cu aşa ceva că nu-l înţelege ţăranul”, a afirmat Cezar Preda.

„E o chestiune de prost gust şi inacceptabilă. E o prostie”, a reacţionat Aurelian Pavelescu.

Candidatul ARD Timişoara la un loc în Camera Deputaţilor, Cornel Sămărtinean, nu oferă prezervative electorilor, ci chiloţi şi ciorapi de damă cu numele şi figura sa pe ambalaj. Aşa s-a gândit PDL-istul că-i va atrage pe timișoreni de partea sa la alegeri.

Coincidență sau nu, fostul director al Aeroportului din Timişoara, Sămărtinean are şi o firmă de confecţii, iar produsele distribuite electoratului provin de acolo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel