Previziunile lui Nostradamus pentru 2024. Vremuri grele, război, cutremur, organe artificiale și schimbări la Vatican

foto: Freepik
foto: Freepik

Iată ce previziona Nostradamus pentru anul 2024!

Celebrul Nostradamus, recunoscut pentru profețiile sale enigmatice și deschise la interpretare, pare să fi lăsat în urmă un set de preziceri care rezonează cu evenimentele globale contemporane. Potrivit spuselor sale, anul 2024 va aduce schimbări semnificative și provocări complexe la nivel mondial. Iată cele mai importante previziuni pentru anul care vine, potrivit jpost.com:

Al III-lea Război Mondial: Un conflict global de 27 de ani

Nostradamus pare să fi prevăzut un conflict major care se va întinde pe o perioadă de 27 de ani, exprimat în termeni enigmatici: „Trei dintre ei vor fi în curând distruși de Antihrist, Războiul lui va dura douăzeci și șapte de ani, Eretici morți, prizonieri alungați. Sângele, corpul uman, apă înroșită, Pământul salutat.” Această profeție este interpretată de unii în contextul conflictelor actuale, cum ar fi cel din Ucraina sau posibilele tensiuni între marile puteri globale.

Cutremur devastator în California

Nostradamus avertizează și cu privire la un cutremur puternic care va lovi California: „Solul al douăzeci și treilea în Taur, atât de puternic, va face pământul să tremure, Marele Teatru se va umple, apoi se va prăbuși, Aerul, Cerul și Pământul vor deveni întunecate și tulburi, La acea vreme, Infidelul va naviga între Dumnezeu și sfinți.” Această previziune coincide cu altele care indică riscul unui cutremur major în această regiune.

Organe artificiale și progrese în medicină

Profeția indică faptul că anul 2024 va aduce progrese semnificative în domeniul medical, cu dezvoltarea de organe artificiale prin tehnologia 3D și descoperirea de materiale compatibile cu corpul uman. Aceasta ar putea reprezenta o revoluție în domeniul transplanturilor și al sănătății umane.

Vine alt Papă la Vatican

Papa Francisc își va părăsi funcția din cauza vârstei, iar în locul său va veni o persoană obscură și provocatoare: „Clerul Roman în anul o mie șase sute și nouă, La începutul anului va avea loc Alegeria, Din gri și negru, din țară va ieși, Cine niciodată nu a fost atât de malefic.” Aceasta ar putea indica o perioadă tulbure în conducerea Bisericii Catolice.

China devine putere mondială

China va continua să-și consolideze poziția ca putere mondială și va depăși Statele Unite în influență. Cel puțin asta pare să sugereze marele profet. „China preia conducerea internațională” arată că influența economică și politică a Chinei va continua să crească, transformând harta geopolitică globală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel