Previziuni despre 2022, scrise acum 100 de ani. Multe s-au adeverit deja. "Războaiele care vor veni..."

Previziuni despre 2022, scrise acum 100 de ani. Multe s-au adeverit deja. "Războaiele care vor veni..." / Foto: Poxabay, de ArtTower
Previziuni despre 2022, scrise acum 100 de ani. Multe s-au adeverit deja. "Războaiele care vor veni..." / Foto: Poxabay, de ArtTower

Află în articol ce spun previziunile scrise acum 100 de ani despre anul 202.

În urmă cu aproape 100 de ani, un grup de gânditori a îndrăznit să se gândească la cum ar fi viața în 2022. Unele dintre predicțiile lor au rămas doar o sursă de amuzament, dar altele s-au dovedit a fi ciudat de exacte. Iată câteva predicţii ale autorului englez W.L. George (1882-1926) din 1922 chiar despre anul 2022.

Profețiile lui W.L. George

Într-un articol din New York Herald, autorul W.L. George a făcut niște previziuni uluitoare, iar multe dintre ele s-au adeverit. Iată câteva dintre profețiile lui George de acum un secol, citate de eu.beaconjournal.com:

• „Bănuiesc că zborul comercial va fi devenit complet obișnuit. Distanța dintre Londra și New York va fi parcursă în aproximativ 12 ore.”

• „Oamenii anului 2022 probabil nu vor vedea niciodată un fir pe cer: este practic sigur că telegrafia fără fir și telefoanele fără fir vor depăşi sistemul prin cablu cu mult înainte de încheierea secolului.”

• „Cărbunele nu se va epuiza, dar rezervele vor fi foarte scăzute, la fel și cele de petrol. Unul dintre pericolele lumii peste un secol va fi lipsa de combustibil, dar este posibil ca, până în acel moment, o mare cantitate de energie să fie obținută din maree, de la soare, probabil din radiu și alte forme de energie. De asemenea, energia atomică va fi valorificată.”

Baba Vanga și Nostradamus, previziuni despre PLANUL lui Putin. Legătura cu România dă FIORI. "Va deveni domnul LUMII! Flăcările Marelui Război"

VEZI ȘI: Baba Vanga și Nostradamus, previziuni despre PLANUL lui Putin. Legătura cu România dă FIORI. "Va deveni domnul LUMII! Flăcările Marelui Război"

• „Multe clădirile aflate acum în picioare vor fi păstrate. Ne putem imagina Capitoliul de la Washington şi multe dintre universități și biserici că vor rămâne şi peste o sută de ani și că acestea vor fi aproape nemodificate, păstrate prin tradiție.”

•  „Bănuiesc că acele războaie care vor veni vor deveni oribile dincolo de concepția mea, cu noi gaze otrăvitoare, flăcări care nu se vor putea stinge și nori de fum rezistenţi la lumină. În acele războaie, ideea avionului care aruncă bombe va părea depășită, cum este astăzi securea.” Vezi continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel