2019, previziune sumbră pentru Halep. A apărut în presa internațională

Simona Halep
Simona Halep

Predicțiile pentru Simona Halep în anul 2019 nu sunt chiar bune.

Lipsa lui Darren Cahill și faptul că va merge fără antrenor la primele turnee ale anului 2019 va fi un lucru greu pentru Simona Halep. Australianul a decis să renunțe la colaborarea cu Simona Halep pentru a avea mai mult timp de petrecut cu familia. Simona Halep a spus că fără implicarea lui Darren Cahill, rezultatele pe care le-a obținut în 2018, probabil, n-ar fi fost atât de bune. Românca a încheiat sezonul pe prima poziție și a reușit să câștige în premieră un turneu de Mare Șlem.

Titlul de numărul 1 mondial, în pericol

Acestea fiind spuse, după un an grozav pentru Simona Halep, urmează un 2019 mai dificil și probabil va pierde titlul de numărul 1 mondial. Candidații sunt mulți și lupta va fi amară. Cele mai multe opțiuni pentru numărul 1 sunt Svitolina, Kerber sau Osaka, scrie Puntodebreak.

Românca, numărul unu mondial, a fost desemnată recent câştigătoarea anchetei pentru cea mai frumoasă lovitură a anului 2018 în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA).

Simona Halep, care încheie al doilea an consecutiv ca numărul unu mondial, a câştigat şi titlul WTA de Favorită a Fanilor, fiind desemnată recent şi campioană mondială ITF în 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel