Preţurile criptomonedelor, influenţate major. Schimbarea ar putea avea loc AZI

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

O schimbare care ar putea influenţa major preţurile criptomonedelor ar putea avea loc joi, 5 august 2021. 

Ether este aproape de maximul ultimelor două luni cu câteva ore înainte de o ajustare majoră a blockchain-ului său ethereum. Se anticipează că schimbarea va avea loc joi la aproximativ 14.00, ora României. Din punct de vedere tehnic, actualizarea va avea loc atunci când a fost verificat blocul 12.965.000 al blockchain-ului. Este de aşteptat ca actualizarea să aibă un efect asupra preţului şi a altor criptomonede, relatează Reuters.

Ether, a doua cea mai mare criptomonedă din lume, a crescut cu aproximativ 18% săptămâna aceasta şi se află la cel mai înalt nivel de la începutul lunii iunie.

Reţeaua ethereum sprijină o serie de proiecte din lumea criptografică, inclusiv jetoanele nefungibile (NFT) - un activ criptografic, reprezentând un element digital intangibil, cum ar fi o imagine, un videoclip sau un obiect dintr-un joc.

Actualizarea, cunoscută sub numele de Propunerea de îmbunătăţire Ethereum (EIP) 1559, va modifica modul de procesare a tranzacţiilor şi va oferi preţuri mai clare pentru acestea. De asemenea, va reduce frecvenţa generării criptomonedelor Ether lucru ce este de aşteptat să ducă la o creştere probabilă a preţul.

Mai multe site-uri de tranzacţionare a criptomedei, inclusiv Binance şi OKEx, au declarat că vor suspenda depunerile şi retragerile de Ether şi active pe bază blockchain-ului său ethereum în jurul momentului în care va avea loc ajustarea.

Măsura este una de siguranţă pentru reduce riscurile generate de tranzacţionarea în momente de maximă volatilitate a preţurilor, scrie Mediafax.

Criptomonedele, plata viitorului 

Datorită evoluției tehnologiei de criptografie care stă în spatele acestor monede virtuale, tehnica de criptare a devenit foarte performantă și acest aspect a dus la rețele de tranzacționare foarte sigure și atractive. În prezent, există peste 5000 de criptomonede și numărul este în creștere.

Mulți văd sistemul financiar descentralizat, creat de tranzacționarea cu monede virtuale, ca o alternativă foarte bună la vechiul sistem care își pierde din credibilitate și limitează libertatea financiară. Aceștia cred că noul sistem le poate oferi mai multă transparență și securitate.

Cei care folosesc criptomonedele pentru a paria online, de exemplu, au avantajul că le trebuie doar o conexiune stabilă la internet și nu mai este nevoie de un sistem bancar dezvoltat, cum este cazul națiunilor slab dezvoltate. Pe deasupra, se inventează noi criptomonede special pentru pariuri online, cum este CasinoCoin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel