Prețul Dogecoin crește cu peste 100% după tweet-urile Elon Musk

Pentru a doua oară în această săptămână, Dogecoin a atins un nou record. Și de data aceasta, poate fi datorită celui mai bogat om din lume.

Moneda virtuală Dogecoin, care are ca logo chipul unui câine Shiba Inu, a crescut cu peste 100% pentru a atinge un maxim istoric de 0,298 USD vineri dimineață, potrivit furnizorului de știri și date despre criptomonede Coindesk, scrie CNN.

Acest lucru se întâmplă la doar două zile după ce a depășit valoarea de zece cenți pentru prima dată, în timp ce investitorii s-au pregătit pentru listarea directă a schimbului de criptomonede Coinbase Global.

Ce face un mesaj pe Twitter

Cel mai recent impuls vine după ce CEO-ul Tesla (TSLA), Elon Musk, cel mai important fan al Dogecoin, a spus „Doge Barking at the moon” într-un tweet. De asemenea, a împărtășit o fotografie a unui tablou al artistului spaniol Joan Miró, care se intitulează „Câine latrând pe Lună”.

Nu este prima dată când tweet-urile lui Musk au ridicat valoarea Dogecoin, care a început ca o parodie pe internet acum mai bine de șapte ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel