Prestige Tours a fost preluat de Mustafa Kadiroglu, proprietarul Calypso Tour

Prestige Tours, unul dintre cei mai mari turoperatori din România, are un nou proprietar.

Începând cu acest trimestru, Mustafa Kadiroglu, om de afaceri turc, proprietar al Calypso Tour, a preluat operațiunile agenției Prestige Tours pe care o va integra în grupul de turism pe care–l conduce, Caly Group. Din grupul turc mai fac parte, alături de Calypso Tour, Casio Air și Sultan Cargo.

De mai bine de doi ani, Calypso Tour este partenerul strategic al Prestige Tours pe destinația Antalya, astfel că preluarea operațiunilor turoperatorului român vine ca un lucru firesc după strânsa colaborare. Primii pași demarați pentru preluarea Prestige Tours au fost făcuți în luna ianuarie a acestui an, când Mustafa Kadiroglu a preluat 0,99% din acțiunile turoperatorului. Însă discuțiile privind intrarea în acționariatul Prestige Tours au fost începute încă de la finalul anului trecut.

Mustafa Kadiroglu devine din această lună unic acționar al turoperatorului. "Am colaborat foarte bine cu Prestige Tours în acești ani. România este o piață cu potențial pentru noi, în condițiile în care românii preferă Antalya ca destinație de vacanță, iar cererea este în creștere de la an la an. Prestige Tours reprezintă o oportunitate pentru noi de a ne dezvolta în plan local, mai ales că există o cerere mare și din alte orașe ale României, nu doar din București", spune Mustafa Kadiroglu, proprietar Calypso Tour.

[citeste si]

Planurile omului de afaceri pentru România vizează dezvoltarea ofertei turistice a turoperatorului, dublarea volumelor de vânzări concomitant cu a destinațiilor operate și focus special pe zona serviciilor, în special cele de lux, segment acoperit foarte bine de către compania turcă. Conducerea Prestige Tours va fi asigurată, în continuare, de către Elena Anghel, actual director executiv al turoperatorului, de asemenea, echipa rămânând în aceeași formulă. "Schimbarea va fi doar la nivel de acționariat. Calitatea serviciilor oferite tuturor partenerilor noștri, direcți sau indirecți, va fi aceeași. Mai mult, implicarea directă a domnului Mustafa Kadiroglu, încă de la începutul anului, ne-a ajutat foarte mult să ne dezvoltăm și să avem o creștere mare, până în prezent, la pachetele turistice aferente charterelor din această vară.

Am introdus, de asemenea, primul charter operat din Suceava către Antalya, iar rezervările sunt mai mult decât satisfăcătoare", spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours. Pentru 2016, Prestige Tours va opera chartere către destinații din Turcia și Grecia.

La nivelul anului trecut, turoperatorul a transportat pe chartere peste 6.000 turiști, iar pentru 2016 sunt estimați 20.000 de turiști. De asemenea, Prestige Tours estimează o creștere de 6 ori a afacerilor pentru 2016, bazându-se pe numărul de locuri disponibile pe cursele charter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel