EXCLUSIV  Presiuni în PSD pentru păstrarea lui Grindeanu în funcția de premier

Crește presiunea în PSD, odată cu apropierea momentului în care Liviu Dragnea va lua primele măsuri, în urma evaluării Guvernului. Conform unor surse DCNews, mai mulți lideri locali social-democrați fac presiuni pentru ca premierul Sorin Grindeanu să rămână în fruntea Executivului.

Primarii din Caraș-Severin cer organizației locale a PSD să intervină în disputa privind schimbarea premierului. Edilii spun că au nevoie de liniște și că vor aplicarea Programului Național de Dezvoltare Locală, în vederea continuării proiectelor pentru dezvoltarea localităților pe care le conduc.

Primarii din Caraș Severin susțin că instabilitatea și schimbarea Guvernului le-ar putea încetini proiectele ceea ce ar duce la neîndeplinirea promisiunilor făcute în campania electorală și le-ar putea pune în pericol viitoarele mandate. 

Rezultatele alegerilor parțiale sunt deja un semnal de alarmă în acest sens, social-democrații pierzând mai multe primării importante. 

Potrivit pressalert.ro și în Timiș, organizația PSD din care face parte premierul,  există susținere pentru Grindeanu. La PSD Timiș a avut loc o ședință extraordinară convocată de președintele executiv al organizației, Călin Dobra, la solicitarea primarilor social-democrați. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel