Președinția: SRS se zbate în mizeria sa morală

Sorin Roșca Stănescu
Sorin Roșca Stănescu

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, îl acuză pe Sorin Roșca Stănescu de dezinformare și spune că atacurile senatorului la șeful statului sunt ”expresia concludentă a mizeriei morale în care se zbate”.

”Domnul Sorin Roşca-Stănescu îşi continuă dezinformarea publică într-un stil care i-a adus un renume deloc de invidiat pe vremea când lucra ca director de ziar. Minciunile pe care continuă să le propage în spaţiul public, în emisiuni de televiziune şi de la tribuna Senatului României, sunt o expresie concludentă a mizeriei morale în care se zbate domnul senator Sorin Roşca-Stănescu”, a spus Oprea, citat de realitatea.net.

După ce președintele l-a dat în judecată pe Sorin Roșca Stănescu deoarece liberalul a declarat că Traian Băsescu a luat mită în cazul Roșia Montantă, senatorul a pornit o serie de dezvăluiri. Roșca Stănescu susține că Traian Băsescu are conturi în Seychelles și că președintele, împreună cu Theodor Stolojan, a spălat în 2004 șapte milioane de dolari.

Bogdan Oprea mai spune că ”toate aceste minciuni” vor face parte din procesul deja intentat de Băsescu, aflat pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din Bucureşti, respectiv dosarul cu numărul 27344/300/2013. "Domnul preşedinte Traian Băsescu respinge categoric toate aceste acuzaţii şi le etichetează ca fiind mincinoase şi specifice unui om cu moralitatea domnului Sorin Roşca-Stănescu. Un individ ca Sorin Roşca-Stănescu strecurat în clasa politică românească nu are cum să facă nici mai bun, nici mai credibil Parlamentul României”, precizează Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel