Preşedintele PSD Dolj a fost mandatat să se opună sancţionării lui Geoană

nemtar
nemtar

Preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a fost mandatat miercuri de către conducerea lărgită a filialei, în urma solicitării primarilor de Dolj, să se opună sancţionării lui Mircea Geoană şi retragerii sale de la şefia Senatului, a declarat pentru NewsIn primarul de Farcaş din judeţul Dolj.

[caption id="attachment_122074" align="alignleft" width="300" caption="Ilie Nemţaru"][/caption] "În organizaţia judeţeană toţi primarii în unanimitate au fost împotriva primirii vreunei sancţiuni de către dnul Geoană şi să se încerce o mediere la acest dialog neprincipial şi nepregătit. (...) Eu aş sancţiona pe toţi juriştii din PSD care au creat această enormitate, iar dnul Ponta să-şi ceară scuze dnului Geoană, pentru că PSD nu înseamnă Ponta-Sârbu-Daciana, înseamnă Partidul Social Democrat", a spus primarul de Farcaş, Ilie Nemţaru. El a mai precizat că a fost mandatat atât liderul filialei, Ion Prioteasa, cât şi Valeriu Zgonea, vicepreşedinte al PSD, ales deputat în Dolj, să se opună excluderii lui Geoană, dar şi retragerii de la şefia Senatului.

Nemţaru a fost întrebat ce se va întâmpla dacă liderii naţionali vor merge mai departe cu posibila excludere. "Dacă conducerea naţională merge mai departe şi dnul Geoană înfiinţează un partid sau pleacă la alt partid va fi urmat cam de 70% din primarii din judeţul Dolj", a replicat primarul din Dolj.

Citește și:

Primarii PSD Dolj ameninţă cu demisiile în cazul excluderii lui Geoană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel