Preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca: Campania contracandidaţilor premierului Dăncilă e murdară, constă doar în atacuri la aceasta

Preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că din păcate, contracandidaţii premierului Viorica Dăncilă în alegerile prezidenţiale duc o campanie 'murdară', bazată exclusiv pe atacuri la adresa acesteia.

'În această precampanie a avut loc un incident, ne-a fost tăiat cortul, s-a încercat să i se dea şi foc. Nu ştiu cum se întâmplă, doar PSD are de suferit. Campania, din păcate - spun din păcate pentru că ceilalţi contracandidaţi vin cu o campanie murdară, cu atacuri la persoană şi dacă toţi bărbaţii aceştia, care vor să devină preşedinte, vin cu astfel de lucruri, nu pot să-mi închipui ce vor face pe viitor (...) Campania lor este doar atacuri la doamna premier Viorica Dăncilă', a afirmat Dunca.

În aceeaşi conferinţă de presă, fostul europarlamentar Răzvan Popa, purtător de cuvânt al PSD Braşov, a afirmat că, deocamdată, filiala nu are un target stabilit în ceea ce priveşte numărul de semnături de sprijin pentru Viorica Dăncilă. 'Câte semnături reuşim să strângem până la data limită, atâtea sunt. Aşa e cel mai sănătos', a mai adăugat Răzvan Popa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel