Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness candidează la Primăria Reghin din partea PNL

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean, şi-a lansat candidatura la Primăria Reghin, din partea Partidului Naţional Liberal.

Momentul a avut loc în cadrul unei manifestări la care au participat în jur de 1.000 de persoane, între care şi miniştrii interimari Ionuţ Stroe, al Tineretului şi Sportului, şi Lucian Bode, al Transporturilor.

"În primul rând, vreau să candidez ca să-mi urmez colegii. Ei sunt un exemplu pentru mine şi, cu toate că am spus că probabil, în viaţă nu voi face niciodată politică, ei sunt cei care m-au convins să fac politică. Politica noastră este o altfel de politică, o politică a organizării, a încrederii pe care ţi-o dau semenii şi a muncii, a seriozităţii şi a banului public investit în comunitatea în care trăieşti. Orice luptă este grea; fiind sportiv, îmi asum orice competiţie şi, ca de obicei, îmi doresc să ies pe locul I.

"Rezultatul o să fie o consecinţă a muncii noastre"

Suntem o echipă care, sprijinită de organizaţia judeţeană, sprijinită la nivel naţional şi având o asemenea forţă, pentru că vedeţi persoanele de lângă mine, sunt într-adevăr o forţă a politicii, nu-mi rămâne decât să le demonstrez că încrederea pe care mi-au acordat-o nu este una întâmplătoare, iar rezultatul o să fie o consecinţă a muncii noastre. Nu s-a pus problema de a accepta uşor sau de a accepta greu, s-a pus problema de a respecta nişte principii care trebuie respectate de o organizaţie bine condusă", a declarat Gabriel Toncean, potrivit Agerpres.

"Sunt omul provocărilor"

Acesta a arătat că cei care îşi asumă să conducă o comunitate ar trebui să aibă o oarecare experienţă managerială şi să fi asigurat măcar un salariu cuiva, iar el are acest back ground, fiind antreprenor, cu 130 de angajaţi.

"Mi se pare normal, dacă vrei să conduci o comunitate, să ai un back ground, ca tu, prin persoana care eşti, să poţi demonstra oamenilor că eşti capabil să îţi rezolvi problemele faţă de comunitate, să poţi să-i pui în valoare şi să investeşti banii în comunitate. Sunt omul provocărilor, mi se pare că este o nouă provocare pentru mine, o nouă provocare chiar şi pentru partid, pentru că PNL, la Reghin, va deveni o forţă, puteţi să mi-o luaţi asta ca o promisiune mare. Vă spun că vom avea majoritate în consiliu şi sunt sigur că Reghinul se va schimba în următorii 4 ani", a afirmat Toncean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel