Președintele de onoare al PNL, uluit de gesturile lui Tăriceanu

Președintele de onoare al PNL s-a arătat dezamăgit de gesturile lui Călin Popescu Tăriceanu. Mircea Ionescu Quintus a subliniat că e o zi tristă, pentru că a rămas singurul  fost preşedinte şi de atâta amar de vreme în PNL. 

"Călin Popescu Tăriceanu mi-este un apropiat nu numai politic, ne cunoaştem de 20 şi ceva de ani, ne-am înţeles în foarte multe privinţe. Nu ne-am înţeles în anumite atitudini. Iar ce a făcut azi dimineaţă (miercuri, n.red.), să se ducă într-o stare de umilinţă la primul ministru fără nici un mandat din partea nimănui, m-a întristat mai mult decât demisia sa, care fără îndoială nu e de trecut cu vederea. Aşa cum pe drept cuvânt spunea Crin Antonescu, trebuie să ne amintim de lucrurile bune şi importante pe care le-a făcut Călin Popescu Tăriceanu în partid, singurul prim-ministru liberal în ultimii 80 de ani", a spus Mircea Ionescu Quintus, la Digi 24.

"El asemenea greşeli nu a făcut"

Despre gesturile lui Tăriceanu, Mircea Quintus spune că: "Am impresia că, nu ştiu... e într-o stare de emotivitate, nu ştiu. El asemenea greşeli nu a făcut. Îl cunosc şi ca preşedinte, eu de partid şi el de partid, şi am colaborat ani de zile. Asemenea greşeli n-a făcut. El are o stare de încăpăţânare şi de multe ori din cauza asta n-am izbutit să îl conving să îşi schimbe anumite atitudini. Dar treaba asta... n-a întrebat pe nimeni, n-a primit mandat de la nimeni... Uluitor. Oricât aş încerca să explic această greşeală, mult mai mare decât demisia... E regretabil că se întâmplă asta".

Fostul lider liberal a conchis: "E o zi tristă, cel puţin pentru mine. Am rămas singurul fost preşedinte şi de atâta amar de vreme în partidul acesta. Toţi ceilalţi, într-un fel sau în altul, s-au dat deoparte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel