Preşedintele CJ Sibiu se juca cu iepuraşul în timpul percheziţiilor DNA

Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Constantin Şovăială, susţine că este liniştit şi că nu este vizat de percheziţiile DNA, dovadă că în timpul acţiunii procurorilor şeful instituţiei se juca cu zeci de copii şi Iepuraşul, în cadrul programului 'Şcoala Altfel', în sala mare de şedinţe a Consiliului, unde se auzea muzică pentru copii şi se ofereau celor mici dulciuri.

'Activitatea în CJ Sibiu se desfăşoară în normalitate, fiecare la locul de muncă. Astăzi chiar avem Şcoala Altfel. Mă aflu aici, unde un grup de copii, care de puţin timp au plecat, s-au bucurat foarte mult că sunt în instituţia noastră', a declarat Constantin Şovăială.

Întrebat de corespondentul AGERPRES dacă este vizat personal de percheziţiile DNA, ţinând cont că sunt verificate documente din perioada 2014-2015, când Constantin Şovăială era consilier judeţean, acesta a răspuns:

'Prea multe nu cunosc din acea perioadă, fiindcă nu am fost în instituţie, dar sunt la dispoziţia organelor de cercetare, să ofer datele necesare.' Liberalul Şovăială a preluat conducerea CJ Sibiu pe 10 martie 2016, fiind ales de către consilierii judeţeni.

Constantin Şovăială a ajuns preşedinte al CJ Sibiu după ce subprefectul Anca Şandru l-a demis pe Ioan Cindrea. Fostul preşedinte al CJ Sibiu, liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a fost condamnat printr-o decizie definitivă, în septembrie 2015, de către judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, el fiind acuzat că şi-a angajat ilegal soţia la biroul său parlamentar în perioada cât a fost deputat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel