Președintele CJ Dâmbovița face o cacofonie în mesajul politic strecurat în caietele elevilor

popescu caiete
popescu caiete

În timp ce copiii săraci aşteaptă luni de zile rechizitele promise de Guvern, reprezentanţii Puterii împart caiete în care au strecurat mesaje politice, înainte de Campania electorală pentru alegerile locale.

Costin Munteanu

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, pedelistul Florin Popescu, s-a folosit de Sărbătoarea Paştelui şi de “Săptămâna altfel”, pentru a-şi face campanile în rândul profesorilor, dar şi al elevilor şi părinţilor acestora.

Florin Popescu a împărţit pixuri şi caiete prin școli. Prima pagină a fiecărui caiet conţine însă un mesaj al preşedintelui CJ, adresat copiilor şi dascălilor.

În mesajul său, Florin Popescu îl invocă pe Nicolae Iorga. “Stimaţi profesori, marele istoric Nicolae Iorga spunea despre şcoală că cea mai bună este cea în care «şi şcolarul învaţă pe profesor». Tocmai de aceea, «Şcoala altfel» îşi propune să consolideze relaţia profesor-elev-părinţi într-un mod cu totul inedit”, scrie în mesajul său Florin Popescu. Evident, unii profesori i-ar putea spune lui Popescu ”că cea” mai bună cale de a evita cacofoniile era să nu înceapă o campanie electorală mascată.

Vicepreşedintele PDL le mai cere copiilor ca împreună să realizeze o “Românie modernă”, mesaj pe care PDL l-a folosit în actualul mandat până la refuz. “Dragi copii, acest început de primăvară este asemeni unui început pentru fiecare dintre voi pe drumul anevoios al cunoaşterii. Sunt convins că veţi avea succes ajutaţi de voinţa voastră, priceperea profesorilor şi dragostea părinţilor. Cu toţii trebuie să contribuim la realizarea unei Românii moderne”, mai scrie Florin Popescu.

Dacă pixurile şi caietele “portocalii” au ajuns exact când trebuia la profesori şi elevi, înainte de Campania electorală, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre rechizitele gratuite promise de Guvern elevilor din familii defavorizate. Şi anul acesta, în judeţul Dâmboviţa, ca în numeroase alte zone din ţară, rechizitele de la Ministerul Educaţiei au ajuns cu mare întârziere la elevi, abia la începutul celui de-al doilea semestru al anului şcolar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel