Preşedintele CJ, Alexandru Oprea, suspendat din PSD. Anunțul lui Țuțuianu

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a fost suspendat din calitatea de membru al PSD, dar va avea în continuare susţinerea politică a partidului şi îşi va păstra funcţia administrativă, a anunţat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Oprea este acuzat că a adus prejudicii de imagine organizaţiei judeţene a PSD când şi-a dat demisia din funcţia de secretar general al PSD Dâmboviţa. Acest lucru s-a întâmplat cu o săptămână în urmă, fără ca Oprea să precizeze care sunt motivele demisiei. Biroul Permanent al PSD Dâmboviţa a hotărât, vineri, suspendarea din partid pentru o perioadă de un an a lui Alexandru Oprea. O altă decizie a fost menţinerea susţinerii politice pentru acesta în funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa.

"Facem precizarea că sancţiunea aplicată este cea mai drastică înainte de aceea a excluderii din partid şi că membrii Biroului Permanent Judeţean au considerat să aplice gradual aceste sancţiuni în raport de gravitatea abaterilor constatate, a spus liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Acesta a subliniat că Oprea va fi exclus din partid dacă nu va pune în aplicare programul PSD.

[citeste si]

Ţuţuianu nu a explicat care sunt motivele pentru care Oprea şi-a dat demisia din funcţia de secretar general al PSD Dâmboviţa şi nici nu a vrut să comenteze dacă a existat un conflict între el şi Oprea.

Alexandru Oprea a devenit preşedinte al CJ Dâmboviţa, după ce Adrian Ţuţuianu, care deţinea funcţia, a fost ales senator, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel