Urmărește emisiunea live


Preşedintele Barcelonei îl susţine pe Koeman, dar pune o condiţie

Preşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, Joan Laporta, şi-a exprimat joi susţinerea pentru antrenorul Ronald Koeman, la o zi după ce acesta a cerut să i se acorde timp, transmite Reuters.

Consiliul de administraţie al Barcelonei nu va ezita să ia măsuri dure dacă va fi cazul, a declarat Laporta înaintea meciului de campionat de joi de la Cadiz. Oficialul Barcei a adăugat că vrea ca echipa să joace mai bine.

Barca a trimis 54 de centrări în remiza de luni de pe teren propriu cu modesta Granada (1-1), ceea ce a făcut ca presa spaniolă să o compare cu echipa engleză Stoke City, ce era cunoscută pentru jocul său fizic când era antrenată de Tony Pulis.

"Viitorul lui Koeman nu va fi decis în seara asta. E antrenorul Barcei şi vrem ca lucrurile să meargă bine pentru el", a spus Laporta.

"Viitorul antrenorilor, nu doar al lui Koeman, depinde evident de rezultatele obţinute, iar în cazul Barcei şi de stilul de joc. Koeman e însă antrenorul nostru, iar azi suntem în spatele lui", a continuat oficialul grupării catalane.

"Pentru noi (consiliul de administraţie) nu e nicio problemă să luăm orice fel de decizie, iar uneori deciziile trebuie luate. Dacă trebuie s-o facem, indiferent că este vorba de ceva economic, sportiv sau social, o vom face", a spus Laporta.

Barca este acum pe locul 8 în LaLiga, cu 8 puncte după patru meciuri, la 8 puncte de liderul Real Madrid, având însă două jocuri mai puţin disputate, potrivit Agerpres.

FC Barcelona, ţinută în şah de Cadiz (0-0) în campionatul Spaniei

Echipa FC Barcelona a încheiat la egalitate, 0-0, partida disputată în deplasare cu formaţia Cadiz, joi seara, în cadrul etapei a şasea a campionatului de fotbal al Spaniei.

Acesta este al treilea meci consecutiv fără victorie pentru elevii antrenorului Ronald Koeman, la trei zile după remiza cu Granada (1-1) de pe Camp Nou şi la o săptămână după eşecul suferit în faţa lui Bayern Munchen (0-3) în Liga Campionilor, tot pe teren propriu.

Memphis Depay a fost singurul care a mai animat puţin atacul Barcelonei, al cărei joc a fost destul de apatic, internaţionalul olandez, recrutat în această vară, având trei ocazii de gol pe parcursul reprizei secunde.

Gruparea catalană a evoluat cu un jucător mai puţin pe teren în ultima jumătate de oră a meciului cu Cadiz, după ce olandezul Luuk de Jong a văzut cartonaşul roşu, în urma unei intrări dure asupra unui adversar.

Singura satisfacţie a serii pentru Barca a reprezentat-o debutul lui Gavi, care a devenit la 17 ani şi 49 de zile al doilea cel mai tânăr jucător din secolul XXI titularizat la gruparea catalană, în toate competiţiile, după Ansu Fati, care a debutat în primul unsprezece al catalanilor la 17 ani şi 9 zile.

Atacantul român Florin Andone a rămas pe banca de rezerve la Cadiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel