Președintele AFM a anunțat când începe Programul Rabla 2024. O primă de casare a fost majorată

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află mai multe detalii despre Programul Rabla 2024 de la președintele AFM, Laurențiu Neculaescu.

În data de 19 martie începe Programul Rabla 2024. Prima de casare a fost majorată la 120.000 de lei pentru mașinile electrice.

Președintele AFM, Laurenţiu Neculaescu, a făcut anunțul în premieră la Târgoviște, acolo unde a fost pentru a semna mai multe contracte de finanțare ale mai multor localități dâmbovițene care beneficiază de programele Administrației Fondului pentru Mediu. Contractele vizează stații de încărcare electrice și piste pentru biciclete.

”Fac un anunţ în premieră la Târgovişte astăzi, pe data de 19 va demara Programul Rabla, Rabla Clasic şi Rabla Local. Pentru toţi cei care sunteţi interesaţi, mai ales pentru unităţile administrativ-teritoriale, ştiţi că am majorat prima de casare la 120.000 de lei, dacă doriţi să vă achiziţionaţi o maşină pur electrică şi nu aveţi obligativitatea de a casa o maşină veche”, a spus Neculaescu, conform Agerpres.

Președintele AFM a anunțat schimbări și pentru programele Rabla Clasic și Rabla Plus: RABLA CLASIC 2024, tot ce trebuie să știi, modificările față de 2023. Buget record pentru RABLA PLUS 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel