Presa vuiește după meciul Simonei Halep din turul doi de la Roland Garros

Victoria Simonei Halep contra Zarinei Diyas din turul secund al Roland Garros a stârnit reacţii diverse în presa internaţională.

Blogul de tenis Punto de Break a fost cel mai elogiativ la adresa româncei. "Zarina Diyas s-a putut ţine după Simona Halep doar un set. În cele din urmă, românca şi-a impus superioritatea în setul secund şi a avut meciul la îndemână. Simona arată în momentul de faţă ca o candidată certă la câştigarea Roland Garros", au scris jurnaliştii de la respectivul blog, scrie DigiSport.

Site-ul WTA susţine în schimb că "Simona Halep a trecut peste un start mai slab pentru a obţine un loc în turul 3 de la Roland Garros. După surprizele numeroase din ziua precedentă, Simona a reinstaurat ordinea la Roland Garros. Nu a fost deloc uşor pentru favorita numărul 6, care a revenit de la 1-4 in primul set".

Site-ul celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului a scris după victoria Simonei Halep (6 WTA) contra jucătoarei din Kazahstan aflate pe locul 90 în lume, scor 7-6, 6-2: "Simona Halep a fost nevoită să muncească din greu în turul secund. Românca a trebuit să-şi găsească ritmul pentru a trece de jucătoarea din Kazakhstan, cu ajutorul experienţei pe scenele mari".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel