Presa internaţională reacţionează după condamnarea lui Liviu Dragnea

Condamnarea la închisoare a președintelui PSD, Liviu Dragnea, a atras atenția presei internaționale care a transmis şi comentat informaţia, acordând o atenție specială situației din România, informează romaniatv.net. 

"Liviu Dragnea, cel mai puternic politician al României, condamnat la închisoare pentru corupție", titrează Euronews. Bloomberg transite de asemenea știrea, "Cel mai puternic om din România se îndreaptă spre închisoare pentru corupție", arătând, în plus, că "este a treia lovitură pentru social-democrați în două zile, după o înfrângere neașteptată în alegerile europarlamentare de duminică și după referendumul care va bloca eforturile sale de a ocoli justiția".

AFP are o abordare neutră menţionând doar sentința judecătorească: "Înalta Curte din România menține decizia judecătorească pentru liderul partidului de guvernământ".

Le Figaro concluzionează însă că sentinţa în cazul Dragnea "pune capăt carierei acestui demnitar controversat".

Alte agenții internaționale au preluat și ele știrea, printre care Reuters sau agenția chineză Xinhua, distribuind în lumea întreagă ştirea despre lovitura pe care a primit-o președintele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel