Presa din Turcia a luat foc după decizia UEFA în cazul Steaua

Steaua UEFA
Steaua UEFA

Presa din Turcia se declară revoltată de decizia UEFA care permite echipei Steaua București să participe în viitorul sezon de Liga Campionilor, catalogând drept "scandaloasă" această hotărâre.

"Decizie scandaloasă a UEFA. Faptul că Comisia de Disciplină a UEFA, care le-a exclus pe Fenerbahce şi Beşiktaş din cupele europene, nu a exclus-o şi pe Steaua Bucureşti, deşi preşedintele Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare, a uimit pe toată lumea", a notat haberdar.com, potrivit Mediafax.

Și cotidianul Hurriyet scrie că hotărârea UEFA în cazul Stelei este uimitoare.

"Această decizie a UEFA a uimit pe toată lumea", scrie Hurriyet, precizând că în ciuda dovezilor din acest caz, Steaua "nu a fost pedepsită de UEFA".

Sporx.com notează că opinia publică turcă este curioasă de ce nu a fost sancţionată Steaua cu excluderea din cupele europene.

Steaua iertată, turcii excluși din Europa

Comisia de Control şi Disciplină a UEFA a anunţat, marţi, că echipa Steaua, nu va putea participa într-o ediţie de cupă europeană în care se va califica, această sancţiune fiind însă suspendată pentru o perioadă de probă de cinci ani. Steaua, iertată de UEFA. Roș-albaștrii vor juca în Liga Campionilor Tot marţi, vicecampioana Turciei, Fenerbahce Istanbul, a fost exclusă două sezoane din cupele europene, în timp ce Beşiktaş Istanbul, a primit intedicţia de a evolua în Liga Europa în acest an. UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva cluburilor Fenerbahce şi Beşiktaş în legătură cu activităţi privind aranjarea de meciuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel