Președinte PMP, anunț șoc în fața presei: Caut iubită!

Preşedintele partidului Mişcarea Populară din Giurgiu, Marius Bogdan Cracea, a făcut un anunț mai puțin obișnuit în cadrul unei conferințe de presă.

"Voi incepe conferinta de presa prin a face un scurt anunt. Politician giurgiuvean, caut iubita. Alegerile locale se apropie si, chiar daca nu sunt prima optiune a partidului trebuie sa fiu pregatit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt facuti sa fie singuri, iar femeia spune multe despre barbatul ei", a declarat Marius Bogdan Cracea, conform opiniagiurgiu.ro.

Politicianul nu s-a oprit aici, ci a enumerat o listă de calități pe care ar trebui să le aibă viitoarea sa parteneră. "As spune ca viitoarea iubita ar fi ideal sa lucreze in sistemul de justitie, la Judecatorie, Tribunal, Parchet, dar aceasta conditie ar fi prea restrictive. Asa ca criteriile de baza sunt doua: sa fie atragatoare si inteligenta", a precizat acesta.

Marius Bogdan Cracea a încheiat anunțul explicând cum pot să-l contacteze femeile care își doresc să-i devină iubite. "Pot aparea si complicatii. Confruntarea politica ar putea sa se complice, daca luam in considerare faptul ca ceilalti contracandidati sunt tati de fete.Cele interesate ma pot contacta pe contul personal de Facebook sau isi pot lasa datele de contact la sediul partidului", a conchis politicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel