Preot, la slujba pentru Alexandra: ”Crești 15 ani un copil și vine o jigodie și ți-o ia”

Alexandra Măceșanu
Alexandra Măceșanu

Un preot care a oficiat, duminică, slujba pentru Alexandra și pentru toate celelalte fete care au fost date dispărute în România, a avut un mesaj foarte dur la adresa autorităților române și a lui Gheorghe Dincă.

Duminică, rugăciunile s-au îndreptat către Alexandra și fetele date dispărute în România. La sfârșitul liturghiei, preotul care a oficiat slujba a taxat dur faptele lui Gheorghe Dincă, pe care l-a numit "jigodie".

"Un apel la rugăciune pentru tot ce s-a întâmplat zilele acestea aici la Caracal, dar și în împrejurimi, pentru elementele acestea care ne-au îngrozit pe toți, mai cu seamă pe care aveți fete tinere, care sunt căutate și preferate de aceste rețele ticăloase de oameni care nu se mai satură de bani și de plăcere!

Crești 15 ani un copil și vine o jigodie și ți-o ia de lângă tine și-și bate joc de ea și-o omoară. Unul care n-a mișcat un ac ca să crească acel copil. Părinții ei s-au străduit cu ea. Dar, ce, numai el? Sunt atâția care fac același lucru", a spus preotul.

"Ne-am rugat cu toții astăzi să le întoarcă pe aceste fete în familie. Să crape inima acestor oameni fără inimă și să-și caute plăcerea în altă parte, nu abuzând de copilele tinere nevinovate", a continuat preotul.

"Dar ce, crezi că chiar a murit? M-a întrebat așa cum vă întrebați și dumneavoastră. Și am văzut că se întreabă toată lumea în țara asta. Ce dacă s-a dat un comunicat oficial, lumea încă se întreabă - și m-au întrebat și pe mine: credeți că a murit? Și am zis să dea Dumnezeu să nu fi murit, să dea Dumnezeu să fie vie, să-și dovedească adică încă o dată incompetența sau mai bine zis complicitatea autoritățile și într-o zi să ne ceară scuze și să spună iată, Alexandra este vie. Să dea Dumnezeu să fie vie, toți ne-am rugat pentru asta, dar vă spun, dacă Alexandra este vie, cazul ei a fost îngropat. Cazul ei a fost îngropat!", a mai spus reprezentantul bisericii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel