Premii pentru bizhub C368 și bizhub 287, la BLI Winter Pick 2016

Konica Minolta a primit două premii Buyers Laboratory LLC (BLI) în cadrul BLI Winter Pick 2016 pentru echipamentele multifuncționale A3 bizhub C368 și bizhub 287, remarcate pentru productivitate, drivere personalizabile și printare prin intermediul dispozitivelor mobile. Buyers Laboratory LLC (BLI), companie independentă care evaluează echipamente și soluții de birou în baza unei liste extinse de criterii, oferă bianual premii Pick produselor și soluțiilor care obțin rezultate mai bune decât concurenții lor în testele de laborator.

Distincția ”outstanding”

Konica Minolta, furnizor de top pe piața echipamentelor multifuncționale, reconfirmă expertiza vastă a companiei în segmentul multifuncționalelor A3 color și alb-negru, obținând distincția "outstanding" din partea BLI și pentru aceste echipamente noi: bizhub C368 pe segmentul multifuncționalelor A3 color cu viteze de printare cuprinse între 31 și 40 ppm și bizhub 287 pe segmentul multifuncționalelor A3 alb-negru cu viteze de printare cuprinse între 21 și 30 ppm .

"Suntem preocupați în mod constant de îmbunătățirea produselor cu funcționalități de ultimă generație. Aceste premii acordate de BLI echipamentelor noastre din gamele noi demonstrează că suntem pe drumul cel bun. Prin integrarea simplă, productivitatea crescută și costurile reduse oferim clienților soluțiile potrivite nevoilor și așteptărilor lor", a declarat Caroline KLENKE, manager de produs la Konica Minolta

bizhub C368 și bizhub 287, diversitate și viabilitate
Premiile BLI confirmă faptul că echipamentele multifuncționale Konica Minolta vin în sprijinul utilizatorilor în activitatea lor de zi cu zi, fiind foarte ușor de operat. George Mikolay, editor BLI: "bizhub C368 si bizhub 287 permit utilizatorilor să lucreze așa cum își doresc, cu drivere personalizate și un panou de control cu trei interfețe diferite. Panourile de control pot fi, de asemenea, complet personalizate astfel încât să le permită utilizatorilor să acceseze simplu funcțiile echipamentului și fluxurile de lucru pe care le folosesc cel mai mult. În plus, utilizatorii pot printa direct de pe dispozitivele lor mobile. Luând în considerare fiabilitatea lor generală excelentă, productivitatea peste medie atunci când se tipăresc mai multe tipuri de fișiere, timpul redus pentru prima pagină tipărită din sleep mode, sau dimensiuni mici ale fișierelor scanate color, putem spune că aceste echipamente răspund tuturor cerințelor de printare, reușind să satisfacă rigorile celor mai experimentate și aglomerate medii de lucru."

BLI, peste 50 de ani de expertiză

Buyers Laboratory LLC (BLI), companie independentă care evaluează echipamente și soluții de birou în baza unei liste extinse de criterii, oferă premii Pick de două ori pe an, vara și iarna, produselor și soluțiilor care obțin rezultate mai bune decât concurenții lor în testele de laborator. Câștigătorii premilor Pick primesc un certificat de fiabilitate BLI, fiind desemnate ca "Recommended" sau "Highly Recommended" și sunt recunoscute pentru performanțele lor mai bune decât ale competitorilor. Astfel, de peste 50 ani, cumpărătorii și directori IT au încredere să se ghideze după recomandările BLI Pick Awards în deciziile de achiziție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel