Premierul Tudose, somat public să-i ceară scuze Simonei Halep

Florin Cîțu i-a trimis o scrisoare deschisă premierului Mihai Tudose. Liderul liberal l-a somat public pe prim-ministrul României să-i ceară scuze Simonei Halep.

Totul a pornit de la o glumă a premierului în ceea ce privește indemnizațiile pentru mame. Premierul a declarat că a discutat cu anumiți colegi, în glumă, că pe actuala lege, în cazul în care Simona Halep ar rămâne gravidă, indemnizația ar fi uriașă având în vedere că statul trebuie să-i acorde 85% de venituri, iar Simona Halep a câștigat milioane de euro din tenis.

Iată replica senatorului Florin Cîțu:

”Mihai Tudose este dator...

Îl somez public pe Prim-Ministrul României, Mihai Tudose, să ceară scuze public Simonei Halep.

Domnule Prim-Ministru,

Au trecut 6 luni de guvernare PSD. Nu au fost cele mai bune din istoria României. Din contră. PSD și Liviu Dragnea, încă de la instalarea guvernului au atacat în mod constant "multinaționalele" și orice afacere de succes care aduce plus-valoare în România.

De 6 luni păcăliți poporul român cu promisiuni pe care nu le-ați onorat. Ceea ce a atras indignarea mea astăzi, a fost declarația dumneavoastră la o oră de maximă audiență în care ați depășit limitele oricărui bun simț.

Ați îndrăznit să atacați într-un mod josnic și prima "multinațională", pe persoană fizică, românească 100%. Pe Simona Halep! Consider inadmisibil modul în care ați "glumit" împreună cu colegii dumneavoastră pe seamă unuia dintre singurele lucruri care i-au bucurat pe români în ultimele 6 luni!

Cum adică va este frică că Simona Halep să facă un copil?

De la început trebuie precizate următoarele:

-Simona Halep reprezintă unul dintre puținele lucruri cu care România se mândrește astăzi, și nu e în programul de guvernare Dragnea/Valcov.

-Simona Halep nu a beneficiat în drumul ei spre succes de niciuna din pomenile dumneavoastră

-Simona Halep nu a învățat să facă performanță după manualul de sport introdus de guvernul dumneavoastră

-Simona Halep a venit cu banii, câștigați de ea cinstit, în România

-Simona Halep a transpirat din greu, singură și fără ajutorul statului român, așa cum fac mulți alți români în domeniile lor, și a reușit un lucru pe care dumneavoastră cu guvernul PSD nu l-ați reușit! Să facă cunoscută România în lume.

Aceastea sunt câteva din argumentele pentru care va soliciți public să prezentați scuze acestui mare sportiv român.

Dacă nu o veți face înseamnă că dumneavoastră, guvernul pe care îl conduceți și PSD, nu încurajați performanțele individuale ale românilor care reușesc în viață.

Din bun simț alte cuvinte sunt de prisos.

Aveți curajul să o faceți!?

#romaniatrezestete

P.S. Oare astea ar trebui să fie preocupările guvernului României și al premierului.?”, a transmis senatorul Florin Citu pe pagină personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel