Premierul Tudose: E unul din obiectivele Guvernului

Crearea de noi locuri de muncă bine plătite este unul dintre principalele obiective ale Guvernului, a scris premierul Mihai Tudose, miercuri, pe pagina sa de Facebook. 

Prim-ministrul spune că adoptarea de către Executiv a proiectului de lege privind tele-munca este o "veste bună pentru cei care doresc să lucreze de acasă, dar şi pentru angajatori". 

"Prevăzută de ceva timp şi în majoritatea statelor europene, tele-munca, adoptată astăzi în şedinţa de Guvern, este o măsură importantă din programul de guvernare, care aduce beneficii pentru angajaţi, dar şi pentru angajatori (de exemplu economie la utilităţi). Tele-munca vine în completarea altor măsuri care îi sprijină pe cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi mă refer la programul 'Prima chirie', decontarea salariului minim pe economie pentru ucenici şi stagiari, sprijinirea sectorului IMM", a scris Tudose. "Crearea de noi locuri de muncă bine plătite este unul dintre principalele obiective ale Guvernului pe care îl conduc!", conchide premierul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel