Premierul Spaniei, gafă cu Dăncilă - video

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierului spaniol, Pedro Sanchez, a făcut o gafă în timpul vizitei Vioricăi Dăncilă în Spania.

O filmare distribuită de colaborator al USR, Laurențiu Dincă, arată cum Viorica Dăncilă este invitată de premierul spaniol să se așeze pe unul dintre cele două scaune disponibile. Premierul îi indică pe ce scaun să stea, moment în care un reprezentant al protocolului de la Madrid o ridică pe Viorica Dăncilă și sunt schimbate locurile.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut joi convorbiri, în Regatul Spaniei, cu preşedintele guvernului spaniol, Pedro Sanchez, cei doi oficiali discutând despre schimburile economice, cooperarea în domeniile infrastructurii rutiere şi feroviare şi interesul României privind aderarea la Spaţiul Schengen.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, cei doi oficiali au salutat cooperarea excelentă în domeniul economic, aflată pe un trend pozitiv atât în planul schimburilor economice, în jurul cifrei de 4 miliarde de euro, cât şi al volumului investiţiilor spaniole în România. Evoluţia schimburilor comerciale bilaterale confirmă o relaţie economică în creştere, precizează Executivul.

Totodată, prim-ministrul român a subliniat faptul că România are un mediu economic stabil şi atractiv, exprimând aprecierea faţă de investiţiile realizate în România de companiile spaniole, în special în domeniul energiilor regenerabile, construcţiilor şi sectorului imobiliar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel