Premierul Olandei, la Bucureşti. Se va întâlni cu Dăncilă și Iohannis

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Premierul Olandei va veni la Bucureşti, pe 12 septembrie, și se va întâlni cu preşedintele şi cu premierul României.

Prim-ministrul olandez Mark Rutte va vizita România miercuri, în contextul viitoarei Preşedinţii a României la Consiliul Uniunii Europene - în prima jumătate a anului 2019 - şi se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Viorica Dăncilă, informează pagina oficială de Facebook a Ambasadei Olandei la Bucureşti. Potrivit sursei citate, la Palatul Cotroceni premierul olandez va discuta mai întâi cu preşedintele Iohannis.

În cursul după-amiezii, Rutte va merge la Palatul Victoria pentru a vorbi cu premierul Dăncilă. Vizita se va încheia seara cu o cină de lucru. 'În cadrul discuţiilor se va pune accentul pe cooperarea dintre România şi Ţările de Jos în domeniul politic şi economic, atât la nivel bilateral, cât şi în cadrul Uniunii.

România va deţine Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene în perioada în care Regatul Unit va părăsi Uniunea Europeana şi se vor desfăşura negocieri privind viitorul buget al UE', arată misiunea diplomatică. Totodată, ambasada menţionează că pe ordinea de zi a discuţiilor premierului olandez cu liderii români se află şi alte chestiuni europene actuale, ca de exemplu migraţia şi viitorul Europei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel