Premierul Japoniei, vizită în România. Radu Tudor: Șansă IMENSĂ pentru România

Radu Tudor consideră că vizita premierului Japoniei în România poate reprezenta o șansă imensă pentru țara noastră.  

Radu Tudor este de părere că țara noastră ar putea să propună japonezilor preluarea unor pachete de acțiuni la unele companii de stat. 

"Vestea vizitei în România a premierului Japoniei m-a surprins. O uriașă putere economică, Japonia reprezintă un actor important pe plan mondial, cultivat de toate celelalte mari puteri. Ce să facă țara noastră, atât de slab dezvoltată în zona bancară, bursieră sau de infrastructură, în raport cu perfecțiunea întruchipată numită Japonia?! Să-i atragă investitorii, nu? Cu ce? Cu limbajul izolaționist, balcanic și anti-european al actualei echipe de conducere a PSD?

Poate avem șansa de a-i cointeresa în a prelua pachete de acțiuni la unele companii de stat sau să dezvolte investiții private în domenii de suferință pentru economia romaneasca… Cine știe, poate avem noroc. Mihai Tudose a fost ministru al economiei și ca premier știe ce nevoie uriașă de investiții este la noi.

Dar după celebra misiune americană din octombrie 2017, când 100 de mari companii au venit de la Washington la București și s-au concretizat prea puține pe fondul instabilității și neatractivitatii României, mi-e teamă să nu pierdem și uriașa oportunitate a vizitei premierului Shinzo Abe.

Să fiu eu scepticul de serviciu și să fiu surprins de vreo surpriză placuta…," a scris Radu Tudor pe blogul său. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel