Premierul Grindeanu la Buzău: Subvenții la timp

Premierul Sorin Grindeanu, aflat sâmbătă în vizită de lucru la Buzău, i-a încurajat pe buzoieni să continue și să participe la modernizarea țării, punând accentul pe atragerea fondurilor europene. De asemenea el a dat asigurări că la sfârșitul lunii se vor da asigurările pentru agricultură. 

Premierul Sorin Grindeanu s-a deplasat sâmbătă la Buzău pentru discuţii cu autorităţile locale, dedicate în special posibilităţii de atragere de fonduri europene.

„Am avut bucuria să întâlnesc astăzi, la Buzău, oameni încrezători în măsurile pe care le-am luat până acum.

Energia pozitivă a cetățenilor cu care am discutat mi-a întărit convingerea că suntem pe drumul cel bun și trebuie să continuăm în ritm accelerat modernizarea României.

Împreună cu colegi din executiv, parlamentari și reprezentanți ai administrației locale și județene am parcurs, în cadrul unei reuniuni de lucru, proiectele majore ale județului Buzău.

Le-am cerut conducătorilor unităților administrativ-teritoriale să se preocupe de atragerea de fonduri europene, cheia dezvoltării în următorii ani.

De asemenea, i-am asigurat că până la finele acestei luni se vor acorda subvențiile pentru agricultură, Buzăul fiind pe primul loc din punct de vedere al cererilor depuse.”, a scris Grindeanu pe pagina de Facebook după întâlnirea cu buzoienii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel