Premierul Cioloş i-a vizitat pe răniţii de la Colectiv internaţi la Bruxelles

Premierul Dacian Cioloş i-a vizitat, vineri seara, pe răniţii în tragedia de la clubul Colectiv care sunt trataţi la Spitalul Militar 'Reine Astrid' din Bruxelles.

'Înainte de întoarcerea în România, după participarea la Consiliul European, am vizitat pacienţii răniţi la #Colectiv internaţi la spitalul militar din Belgia. Am vorbit cu medicii lor şi cu rudele celor internaţi. Dincolo de drama fiecăruia în parte, am văzut în ochii lor şi ai rudelor o sclipire de speranţă. Câţiva dintre ei se simt mai bine şi m-am bucurat să pot vedea că până şi cei care au trecut prin operaţii grele au puterea să lupte pentru a merge mai departe', a precizat premierul, pe pagina sa de Facebook.

În semn de omagiu pentru dăruirea medicilor belgieni, şeful executivului român a semnat în cartea de onoare a spitalului

. 'Le-am confirmat încă o dată românilor noştri că guvernul va face tot posibilul pentru ca recuperarea lor să continue fără probleme sau griji în plus. Toţi sunt oameni tineri pe care vrem să-i vedem acasă cât mai curând şi care trebuie să se întoarcă în societate ca oameni normali, activi, utili şi independenţi. Acesta este noul nostru ţel. Puterea lor de a depăşi drama prin care trec îmi dă şi mie putere. Le-am urat să aibă sărbători fericite şi încredere în noi. Este responsabilitatea noastră să-i susţinem', a subliniat premierul Dacian Cioloş.

În prezent, opt persoane sunt internate în spitale din Belgia, potrivit ultimelor date ale Ministerului Sănătăţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel