Premierul: Băsescu, la nivelul lui Gabor Vona

Traian Băsescu Adio PDL
Traian Băsescu Adio PDL

Premierul Victor Ponta a discutat declarațiile președintelui Traian Băsescu, la RTV, cu privire la vacanța sa. Premierul subliniază că povestea este una populistă, iar președintele nu se ridică la nivelul funcției sale, în condițiile în care merge în vacanță din banii statului și critică vacanța premierului. Victor Ponta susține că Traian Băsescu nu depășește nivelul bonei sale și al liderului Jobbik, Gabor Vona. 

"Povestea este populistă pentru că președintele stă la Neptun pe banii dumneavoastră. Nu cred că președintele a atacat vacanța mea, pentru că e tată, are doi copii. Eu am auzit că subiectul a fost lansat de Elena Udrea, căreia îi doresc să aibă un soţ, copii şi atunci poate va înţelege".

Victor Ponta subliniază că “Orice antiteză cu Traian Băsescu mă avantajează. Traian Băsescu este la nivelul bonei mele și la nivelul lui Gabor Vona. Avem nevoie de un președinte care să se comporte la nivelul funcției. Eu mă comport ca un prim-ministru. După ce nu o să mai fiu premier pot să mă comport cu mitocănie, cu prostie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel