Premierul a semnat demisia lui Arafat

boc-semneaza
boc-semneaza

Demisia lui Raed Arafat a fost acceptată de către premierul Emil Boc, acesta semnând eliberarea din funcția de subsecretar de stat din Ministerul Sănătății a lui Arafat.

Arafat a anunţat, marţi, că a demisionat din funcţia de subsecretar de stat pentru că ieşind din Ministeul Sănătăţii va putea apăra mai bine sistemul de urgenţă, precizând că nu poate intra în polemici cu nimeni pe aspecte care necesită discuţii tehnice. "Ieşind în afara Ministerului Sănătăţii voi putea apăra sistemul de urgenţă mai bine", a precizat Raed Arafat.

El a mai spus că a fost sunat de mulţi colegi care l-au rugat să rămână la Ministerul Sănătăţii. El a precizat că pentru cei care se întrebau dacă a murit, le răspunde că nu a murit şi că va fi în continuare în sprijinul sistemului de urgenţă.

De asemenea, Raed Arafat a adăugat că nu este de acord cu punctul de vedere al Ministerului Sănătăţii în ce priveşte sistemul de urgenţă, pentru că el crede că, în forma propusă în proiectul Legii sănătăţii, va avea un impact negativ asupra acestui sistem.

Citește și:

Arafat: Ciuhodaru a distrus SMURD-ul în Iaşi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel