PREMIER nou. Barna (USR): Nu face decât să deschidă piața pariurilor

Dan Barna, USR
Dan Barna, USR

Deputatul Dan Barna, preşedintele USR, marți, a făcut o serie de declarații în contextul desemnării noului premier al României.

„Orice premier va numi PSD-ul – și accentuez orice premier va numi PSD-ul – cu excepția lui Liviu Dragnea, care legal nu poate să fie premier, nu face decât să deschidă piața pariurilor, cât va rezista. (...) USR va susține orice variantă prin PSD ajunge în opoziție”, a spus Barna.

„Orice variantă pe care președintele Klaus Iohannis va reuși să o contureze, în urma căreia PSD va ajunge în opoziție, va fi susținută de către noi”, a mai spus Dan Barna.

[citeste si]

Viorica Dăncilă a fost nominalizată de Comitetul Executiv al PSD pentru funcţia de premier. Nominalizarea ar fi fost votată de forul de conducere în unanimitate, cu o abţinere. Viorica Dăncilă a devenit membru al Partidului Social Democrat în anul 1996, în organizația din Teleorman a PSD. De-a lungul anilor, a deținut poziții alese atât în cadrul PSD, cât și în cadrul administrației locale. La 6 februarie 2014, numele său a apărut pe lista primelor 13 nume propuse de PSD pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel