Prelungire stare de alertă. Ponta: România a rămas singură țară cu restricții sporite

Victor Ponta FOTO AGERPRES
Victor Ponta FOTO AGERPRES

Victor Ponta s-a arătat din nou indignat de prelungirea stării de alertă în România și a precizat că PRO România nu va vota măsura.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a vorbit despre prelungirea stării de alertă, pe o perioadă de 30 de zile, propusă de guvernul PNL. 

”Azi la ora 15 s-a încheiat faimoasa achiziție de 50 de milioane de euro. Eu am împărțit la pensia minimă și mi-au dat 250.000 de pensionari. S-a schimbat la licitația aia, să nu mai fie pe legislație europeană, e mască facială tip, adică putem să le facem și noi. Din acest motiv eu și Pro România nu le-am votat guvernul, nici starea de urgență, iar joi nu le vom vota nici starea de alertă, pentru că nu are legătură cu sănătatea românilor. (...) Cred că și domnul Tăriceanu va vota împotriva. Nu știu ce face PSD, nu e treaba mea. Eu explic oamenilor că din toată UE, România a rămas singură țară cu restricții sporite. Dacă mergem acum la Paris sau Roma, intrăm la restaurant. Orice om întreabă cum de au crescut cazurile în starea de alertă. Păi atunci hai să o scoatem, poate scad”, a declarat Victor Ponta în direct la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel