STAREA de ALERTĂ, lovitură la VOT! Radu Cristescu a spus-o DIRECT, Răzvan Dumitrescu a intervenit imediat

Social-democratul Radu Cristescu a spus-o tranșant în direct.

”Nu au nicio analiză, nimic, din contră, când a încercat Gabi Firea să facă ceva, au blocat-o. Deci mergem cumva în orb, ne roagă să votăm ce?” a spus Radu Cristescu, la Antena 3. Întrebat ce vor face la vot, în urma celor afirmate, social-democratul a răspuns: ”La vot? Știți, e o vorbă din popor, la vot o să le-o dăm în bot. Ei au un interes foarte mare să prelungească această nebunie”. 

”Stați puțin, îmi dați știrea că nu votați prelungirea stării de alertă, pentru că dl Ciolacu mi-a dat altă știre când a fost aici, în emisiune?” a intervenit Răzvan Dumitrescu, în emisiunea ”Subiectiv”. Radu Cristescu a răspuns că ”dl Ciolacu a dat știrea că putem vota ceva, dar nu în varianta Guvernului”. 

Pavel Popescu, de la PNL, a afirmat, ulterior: ”Cu ceva timp în urmă, am luat decizia ca atunci când stau într-un studio de televiziune, să nu vin cu amenințări cu dat în bot la vot, noi nu amenințăm, noi facem ceea ce credem că e bine de făcut pentru popor”. Liberalul a mai spus că testarea inițiată de Gabriela Firea, la care a făcut referire Radu Cristescu, este ”o glumă politică”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel