Preliminarii EURO 2020. Stoichiţă: Dacă ne e frică, mai bine nu ne prezentăm

Echipa Națională
Echipa Națională

Preşedintele Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a declarat, luni seara, că dacă jucătorilor de la prima reprezentativă le este frică să joace împotriva Suediei şi Norvegiei în preliminariile de calificare la EURO 2020, atunci mai bine nu se prezintă. 

El a adăugat însă că România se califică sigur la turneul final din Grupa F a preliminariilor, unde va întâlni Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta. 

"Dacă ne este frică să jucăm cu Suedia şi cu Norvegia atunci eu zic că mai bine nu ne prezentăm. Ce dacă Suedia ajuns în sferturi la Cupa Mondială? Şi noi am ajuns în sferturi în '94. Ne vom califica, asta este tot ce contează. Ne calificăm sigur Am mare încredere în băieţi, am mare încredere în antrenori şi în atmosfera care este în jurul echipei naţionale. Eu spun că este un an bun pentru naţională chiar dacă a ieşit pe locul doi în Liga Naţiunilor. A făcut meciuri bune, nu a pierdut. În acelaşi timp este adevărat că a fost şi un meci mai slab, cel cu Serbia", a spus oficialul FRF. 

Optimism în ceea ce priveşte selecţionata U21

Stoichiţă este optimist şi în ceea ce priveşte Campionatul European de tineret, acolo unde selecţionata U21 a României va juca în grupă cu Anglia, Franţa şi Croaţia. "Echipa naţională de tineret este calificată la Campionatul European. Anglia, Franţa şi Croaţia sunt echipe Under 21... Să nu le vedem ca pe echipe de seniori. Anglia, Franţa şi Croaţia au fost bune la Cupa Mondială din vară la seniori, la Campionatul European de tineret România va fi echipa mai bună. Eu sper şi cred foarte mult în aceşti băieţi de la Under 21", a precizat Mihai Stoichiţă. 

Preşedintele Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a primit, luni seara, în cadrul Galei Fotbalului Românesc, un premiu de excelenţă pentru întreaga activitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel