Preliminarii CM 2022. Meciul Germania - Islanda se va juca, în ciuda unui caz de Covid-19

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Meciul Germania - Islanda, din preliminariile Cupei Mondiale 2022, va avea loc după cum era prevăzut, joi, de la ora locală 20:45 (21:45 în România), la Duisburg, în ciuda unui caz de Covid-19 detectat în cursul dimineţii în rândul jucătorilor germani, a anunţat Federaţia germană de fotbal (DFB).

"Meciul va avea loc, fără nicio îndoială", a declarat purtătorul de cuvânt al DFB, Jens Grittner, după discuţii cu autorităţile sanitare locale. Germania va debuta joi 25 martie în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, la Duisburg, contra Islandei. Echipa antrenată de Joachim Loew va juca apoi la Bucureşti, cu România, pe 28 martie, şi din nou la Duisburg, împotriva Macedoniei de Nord, pe 31 martie.

Potrivit cotidianului Bild, jucătorul în cauză ar fi mijlocaşul ofensiv Jonas Hofmann, de la Borussia Moenchengladbach, care are două selecţii. Fundaşul lui RB Leipzig, Marcel Halstenberg (8 selecţii), considerat persoană de contact de nivelul unu, a fost de asemenea izolat de restul echipei şi nu va fi disponibil pentru meci, deşi a fost testat negativ, scrie Bild.

Toţi ceilalţi fotbalişti selecţionaţi sunt teoretic apţi de joc, însă "este foarte probabil să fie testaţi din nou" înaintea loviturii de începere, adaugă AFP, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel