Preliminarii CM 2022. Bilete pentru fanii români la meciul din Germania

Vineri, 8 octombrie, de la ora locală 20:45 (21:45 în România), naționala României întâlnește Germania, la Hamburg, pe Volksparkstadion, în preliminariile CM 2022, informează Federaţia Română de Fotbal.

La acest joc, fanii români pot achiziționa bilete de categoria 4 (35 EUR) sau categoria 5 (25 EUR), în sectoarele rezervate lor (14B, respectiv 14A, 14C). Pentru achiziționarea biletelor de categoria 4 trebuie introdus codul GALBT, iar pentru cele de categoria 5 codul este XHBMV. Biletele vor putea fi achiziționate după principiul ”primul venit, primul servit”.

Pentru fiecare posesor de bilet trebuie completate toate informațiile solicitate, urmând ca apoi utilizatorul să fie redirecționat către pagina în care se va efectua plata. Biletul electronic va fi transmis pe e-mail-ul introdus în comandă.

Accesul în perimetrul stadionului se face în baza:

- Unui act de identitate cu fotografie.

- Biletului valabil personalizat cu numele din actul de identitate.

- Certificatului digital COVID ca dovadă a vaccinării, a testării (RT-PCR cu 48 de ore înaintea jocului sau antigen rapid cu 24 de ore înainte) sau a trecerii prin boală.Informații despre bilete la România – Armenia.

La trei zile după meciul de la Hamburg, pe 11 octombrie, ora 21:45, pe stadionul Steaua, are loc meciul România – Armenia, din preliminariile CM 2022. Ținând cont de incidența mare a cazurilor COVID-19 pe raza Municipiului București, Federația Română de Fotbal a solicitat și așteaptă din partea autorităților informații privind accesul suporterilor pe stadion. Mai multe detalii vor fi furnizate în următoarele zile pe canalele de comunicare ale FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel