Preliminarii CM 2022. Bancu: Ne aşteaptă un meci greu cu Armenia, dar suntem obligaţi să câştigăm

Nicuşor Bancu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că selecţionata Armeniei practică un joc agresiv şi că este conştient de dificultatea partidei, precizând însă că formaţia sa este obligată să câştige meciul din preliminariile CM 2022.

"Armenia este o echipă compactă, cu jucători buni. Chiar dacă nu joacă la echipa puternice, au agresivitate, determinare. Ştim că ne aşteaptă un meci greu, dar sunt convins că dacă ne vom face jocul şi vom fi învingători. Suntem obligaţi să câştigăm. Încercăm să jucăm fotbal, eu vreau să ieşim în evidenţă şi mâine vom încerca să facem un joc bun pentru a câştiga", a declarat Bancu.

El s-a arătat mulţumit de stilul de joc impus de selecţionerul Mirel Rădoi, chiar dacă uneori apărarea devine un punct vulnerabil.

"Mie îmi place foarte mult că încercăm să jucăm fotbal chiar dacă primim goluri. Important este să marcăm mai multe goluri decât adversarul. Până la urmă sunt importate punctele, chiar dacă primim goluri. Sunt foarte bucuros că încercăm să jucăm fotbal meci de meci, uneori reuşim, alteori mai greşim, dar per total cred că arătăm altceva la naţionala României", a fundaşul stânga al Universităţii Craiova.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, miercuri, de la ora 19:00, la Erevan, selecţionata Armeniei, într-o partidă contând pentru Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

În primele sale două meciuri, prima reprezentativă a învins Macedonia de Nord cu 3-2 şi a pierdut în faţa reprezentativei Germaniei, 0-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel