Gazonul de pe Arena Naţională va fi schimbat din nou

Terenul de pe Naţional Arena va suferi modificări pentru a treia dată de la inaugurarea stadionului, astfel încât, partida România-Andorra se va desfăşura, teoretic, pe un gazon în stare corespunzătoare.

[caption id="attachment_228272" align="alignleft" width="584"] Sursă: Mediafax[/caption]

Gazonul de pe Arena Naţională va fi schimbat pentru a treia oară de la inaugurarea stadionului. După concertul susţinut de formaţia Red Hot Chili Peppers, starea terenului de pe stadionul naţional a suferit modificări vizibile. Din cauza aceasta, partida România-Andorra, programată pentru 11 septembrie, se va desfăşura pe iarbă nouă.

Degradarea terenului pe porţiuni extinse şi decizia lui Victor Piţurcă ca România să dispute pe Arena Naţională toate meciurile de pe teren propriu din cadrul calificărilor Cupei Mondiale 2014 a accelerat decizia federaţiei de a înlocui gazonul.

Schimbarea a fost anunţată de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată luni.

„Cu Andorra nu vom juca pe acest gazon, suntem în operaţiunea de schimbare. Vine o echipă din Polonia şi împreună cu o echipă din România vor decoperta gazonul mâine şi poimâine, iar joi urmează să înceapă operaţiuna“, a declarat Sandu.

Costurile montării noului gazon nu au fost făcute publice, dar preşedintele FRF a precizat că operaţiunea va fi suportată de mai multe părţi.

„Este o colaborare între cluburile Dinamo, Steaua, Federaţia Română de Fotbal şi Primăria Bucureştiului. Sperăm ca până sâmbătă noaptea să fie montat noul gazon, iar marţi să fie în regulă“, a concluzionat Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel