Pregătiri pentru noul an școlar. Ecaterina Andronescu: Ghidul a venit târziu. Nu avem voie să nu avem grijă de copiii noștri

Ecaterina Andronescu s-a arătat indignată de conferința de presă susținută de ministrul Educației, Monica Anisie, și susține că ghidul de începere a noului an școlar a venit mult prea târziu. 

Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educației, a intervenit în direct la România TV unde a comentat pe baza ghidului lansat de autorități pentru începerea noului an școlar. 

”Ghidul vine foarte târziu. Din luna martie știam că o să înceapă anul școlar. Mă bucur că începe școala față în față. De ce apreciez că vine ghidul foarte târziu? Pentru că autoritățile trebuie să își ia măsuri de igienizare a școlilor. Nu poți să faci lucrul acesta peste noapte și trebuie să ai și resursele necesare, aspect de care nu a vorbit nimeni. Ar fi trebuit să explice ce se întâmplă cu măștile. Sunt părinți care nu vor avea cu ce să cumpere măștile și va trebui să aflăm cine livrează măștile copiilor și profesorilor care vin în fiecare zi la școală. Toți copiii și toți profesorii trebuie să primească măști de protecție. În spitale toate cadrele medicale primesc, în poliție primesc, în școală lucrul acesta trebuie să se petreacă la fel. Nu avem voie să nu îi îngrijim”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel